Content creatie

Content is de inhoud van je website. Het gaat dan natuurlijk om goede en relevante teksten, maar ook om aantrekkelijke afbeeldingen en een mooie lay-out. Door je content goed te verzorgen en de juiste (meta)gegevens hieraan mee te geven, zorg je ervoor dat je website beter vindbaar is in Google, wat natuurlijk weer leidt tot meer bezoekers.

content creatie
Content creëren

Content creëren

Om ervoor te zorgen dat je een maximaal rendement behaalt na het lanceren van je website, kunnen wij je content creatie verzorgen. Wij zorgen er dan voor dat er relevante teksten worden geschreven, gericht op jouw doelgroep. Omdat wij de kennis in huis hebben om deze teksten direct te optimaliseren, scoor je ook meteen hoger in Google. Daarnaast brengen wij je nieuwe content ook direct onder de aandacht door het te publiceren op social media, zoals Facebook, Twitter en Google+.

Constante groei

Constante groei

Door steeds nieuwe content te creëren en te publiceren groeien je online zicht- en vindbaarheid. Als gevolg groeit ook je autoriteit op het gebied waar je over schrijft. Door constant goede en relevante content toe te voegen wordt je bedrijf dan ook snel geassocieerd met betrouwbaarheid en vakkundigheid. Zo zijn je bezoekers nog sneller geneigd om ook je klanten te worden.

Content als marketingtechniek

Als marketingtactiek

Content creatie is een effectieve marketingtactiek. Google heeft namelijk een voorkeur voor websites die veel content plaatsen en constant vernieuwen. Websites waar veel nieuwe content op geplaatst wordt scoren daarom hoger dan websites die dit niet doen. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat je nieuwe content van hoge kwaliteit is. Je schrijft immers voor je doelgroep en niet voor de zoekmachines.

Websites die werken

Onze werkwijze

Wanneer wij content voor je creëren gaan we altijd eerst op onderzoek uit. Wat vindt je doelgroep interessant en waar zoeken je potentiële klanten naar? Zodra we dit uitgekiemd hebben en onderwerpen gevonden hebben, gaan we ons hier volledig in verdiepen, zodat we vervolgens betrouwbare en vakkundige content aan jouw website toe kunnen voegen.

SEA
Conversie optimalisatie
Wil je graag kennismaken?
Of wil je gewoon meer weten over ons en de manier waarop wij (samen)werken?
Let’s app! whatsapp 06 209 389 03