Conversie optimalisatie

Misschien ben je er (helaas) wel mee bekend: je hebt een mooie website en je trekt veel bezoekers, maar je lijkt maar geen conversies te kunnen halen. Je lijkt alles goed te doen, maar toch behaal je geen directe resultaten. Wat gaat er mis? M&S Solutions kan je helpen dit vast te stellen. Met onze conversie optimalisatie zorgen we ervoor dat je bezoekers ook daadwerkelijk je klanten worden.

Conversie optimalisatie
Knelpunten traceren

Knelpunten traceren

Met behulp van analytische tools en ons eigen inzicht kunnen wij kijken wat er precies mis gaat op je website. Door het gedrag van je bezoekers te bekijken en hun data te analyseren kunnen wij namelijk precies inzien waar de knelpunten zich bevinden. Gaan ze bijvoorbeeld direct weer weg na het zien van een pagina? Dan kan de eerste oogopslag er onaantrekkelijk uitzien. Blijven ze wel lang maar klikken ze niet verder? Dan kan het zijn dat het voor de bezoeker onduidelijk is wat de volgende stap moet zijn.

Inhoud optimaliseren

Inhoud aanpassen

Nadat de struikelblokken duidelijk zijn gemaakt, kunnen we aanpassingen doorvoeren om deze aan te pakken en weg te werken. Zo kunnen we bijvoorbeeld je inhoud (tekst en lay-out) veranderen om de eerste oogopslag aantrekkelijker te maken en het doel van je pagina’s duidelijker te maken. We kunnen je advies geven over het volledige stappenplan van je website en deze aanpassen zodat je bezoekers beter begeleid worden en sneller tot conversie overgaan.

Optimaal analyseproces

Blijven analyseren

Als de aanpassingen doorgevoerd zijn, houdt het analyseproces nog niet op. Nu is het namelijk zaak om te kijken hoe je bezoekers reageren en welke volgende knelpunten hun kop opsteken. Daarom kunnen we dit voor je blijven analyseren, zodat je een steeds sterkere website krijgt en je conversieratio blijft groeien. ‘Stilstand is achteruitgang,’ luidt het gezegde, en als het om conversies gaat is niets minder waar.

Bezoekers genereren

Een optimaal ratio

Stel dat je na de conversie optimalisatie tevreden bent over jouw conversieratio. Uit elke 100 bezoekers haal je 10 conversies. Een volgende stap die zeer positief uit kan pakken voor je bedrijf is dan het genereren van nog meer bezoekers. Ook hierbij kunnen wij je helpen door middel van verschillende SEO- en SEA-campagnes. Zo werken we samen met jou aan het behalen van online succes.

Content creatie
Huisstijl
Wil je graag kennismaken?
Of wil je gewoon meer weten over ons en de manier waarop wij (samen)werken?
Let’s app! whatsapp 06 209 389 03