Huisstijl

Als een website het visitekaartje van je bedrijf is, dan zijn je logo en je huisstijl de invulling hiervan. Als deze er gelikt, verzorgd en professioneel uitzien blijven je bezoekers veel langer op je website hangen, wat de kans dat ze ook je klanten worden veel groter maakt.

Huisstijl
Huisstijl design

Design

In een wereld waar producten en diensten steeds meer op elkaar lijken, speelt design een steeds belangrijkere rol voor je bedrijf. Hiermee kun je namelijk uitstekend je producten, diensten en je organisatie zelf positioneren, profileren en onderscheiden. Het hebben van een goed logo en een goede huisstijl is daarom erg belangrijk. Bij M&S Solutions snappen we dat en kunnen we logo’s en huisstijlen ontwikkelen die bij jouw bedrijf passen en op jouw wensen aansluiten.

Herkenbare huisstijl

Herkenbaarheid

Met je nieuwe logo en huisstijl zorg je direct voor een goede herkenbaarheid van jouw bedrijf. Denk maar eens aan een grote gele M en je hebt direct een bedrijf in gedachten. Daarnaast draagt een logo ook bij aan de beleving van je merk, wat betekent dat het erg belangrijk is dat je logo de waarden en de identiteit van jouw bedrijf uitstraalt.

Nieuwe huisstijl

Een nieuw likje verf

Heb je al een logo en huisstijl, maar heb je het gevoel dat deze een beetje verouderd zijn of dat ze niet meer helemaal bij je bedrijf passen? Een nieuw logo of een redesign van het bestaande logo kan een impuls geven aan een merk dat verouderd is. Zo kunnen kleine aanpassingen er al voor zorgen dat je logo weer jaren mee kan en laat je aan je (potentiële) klanten zien dat je een gezond, altijd groeiend bedrijf bent.

100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn van mening dat jij als klant 100% tevreden moet zijn over het resultaat van je logo en huisstijl. Deze stralen immers de boodschap van jouw bedrijf uit en je moet hier volledig achter kunnen staan. Hierom bieden wij dan ook een 100% tevredenheidsgarantie, wat niets anders inhoudt dan dat wij net zolang ontwerpen totdat jij helemaal tevreden bent.

Conversie optimalisatie
Totaalpakket
Wil je graag kennismaken?
Of wil je gewoon meer weten over ons en de manier waarop wij (samen)werken?
Let’s app! whatsapp 06 209 389 03