SEA

Uit onderzoek blijkt dat Search Engine Advertising tegenwoordig de meest effectieve manier van adverteren is. Het overtreft de doeltreffendheid van adverteren in bladen en kranten, flyeren, direct-marketing en e-mailmarketing. Zo kun je met een goede SEA-campagne (Google AdWords, Bing Ads) al binnen enkele uren in de topresultaten van zoekmachines verschijnen. En dat niet alleen: je kunt met SEA op een gerichte wijze jouw doelgroep bereiken.

Wij adverteren in Google en Bing

SEA
Websites die werken

Direct jouw doelgroep aanspreken

Met SEA-campagnes, zoals Google AdWords- en Bing Ads-campagnes, is het namelijk mogelijk om bepaalde zoekwoorden in te stellen waarop jouw advertenties geactiveerd worden. Zo kun je dus jouw producten en bedrijf, maar bijvoorbeeld ook synoniemen als zoekwoorden instellen. Daarnaast is het ook mogelijk om deze advertenties regionaal in te stellen. Door het gedrag van je potentiƫle klanten goed te bestuderen is het dus mogelijk om op een gerichte wijze jouw doelgroep(en) te bereiken.

Conversie optimalisatie

Het belang van specialisme

Adverteren in zoekmachines levert direct resultaat op. Daarnaast brengen jouw advertenties alleen kosten met zich mee wanneer er daadwerkelijk op geklikt wordt. Mede daardoor zijn SEA-campagnes erg effectief en direct meetbaar. Veel bedrijven hebben dit al ontdekt, waardoor de concurrentie hierin steeds groter wordt. Het is dus van groot belang om een specialist (zoals M&S Solutions!) in huis te halen die verstand van zaken heeft en rendement weet te behalen op jouw investering.

Google shopping - extra kanalen

Extra kanalen

Naast de online advertenties zijn er nog meerdere mogelijkheden om in contact te komen met jouw potentiƫle klanten. Met Google Shopping kun je bijvoorbeeld direct jouw producten in de zoekresultaten van Google laten verschijnen. Door middel van remarketing kun je jouw bedrijf nogmaals aanprijzen aan mensen die al interesse in jouw producten hebben getoond. En met het Google Display Netwerk zorg je ervoor dat jouw advertenties op aan jouw bedrijf gerelateerde websites komen te staan!

Conversie optimalisatie

De volgende stap

Met een goed opgezette SEA-campagne kun je dus doelgericht en effectief bezoekers naar jouw website leiden. Maar is dat genoeg? In sommige gevallen niet. Als je bezoekers namelijk niet goed weten waar ze heen moeten op jouw website haal je als nog geen conversies binnen. Met conversie optimalisatie kunnen we je hierbij helpen. Wij analyseren dan namelijk het gedrag van je bezoekers, waardoor we knelpunten kunnen traceren en wegwerken.

SEO
Content creatie
Wil je graag kennismaken?
Of wil je gewoon meer weten over ons en de manier waarop wij (samen)werken?
Let’s app! whatsapp 06 209 389 03