SEO – Zoekmachine optimalisatie

Je wilt natuurlijk meer bezoekers op je website. Omdat bijna iedere Nederlandse internetgebruiker gebruik maakt van Google (bijna 94%!) om bedrijven en producten op te zoeken, is het van belang dat je website hier optimaal in gevonden kan worden. Met ons Search Engine Optimization-pakket zorgen we ervoor dat jouw website een hogere positie in de zoekresultaten van Google bereikt en dus veel meer bezoekers trekt.

Officieel google analytics gecertificeerd

SEO
SEO op maat

SEO op maat

Om deze hogere positie te behalen, doen wij onder andere de volgende dingen: een zoekwoorden analyse, het schrijven en opzetten van landingspagina’s, het optimaliseren van afbeeldingen, het verbeteren van laadsnelheden, huidige website-teksten analyseren en optimaliseren, het toevoegen van een sitemap en nog veel meer. Dit zijn allemaal dingen waar Google naar kijkt en rekening mee houdt. Door dit allemaal te optimaliseren, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf uitstijgt boven de concurrentie.

Zoekoptimalisatie proces

Een continu proces

Zoekmachine-optimalisatie is niet een eenmalige handeling, maar een continu proces. De zoekmachines zelf blijven ontwikkelen en veranderen, waardoor ook de criteria voor positionering blijven veranderen. Bij M&S Solutions houden we hier rekening mee. Met ons SEO-pakket wordt er elke maand aan de vindbaarheid van je website gewerkt, zodat je blijft doorgroeien in de positionering van Google.

SEO - organische zoekresultaten

Organische resultaten

Een van de aspecten waar Google onderscheid in maakt is tussen adverterende en niet-adverterende bedrijven. Alle zoekresultaten die geen advertenties zijn worden ‘organische zoekresultaten’ genoemd. Omdat steeds meer gebruikers advertenties vermijden door zogeheten Adblockers te installeren, is een hoge positie in de organische zoekresultaten daarom cruciaal. Hoe meer je dus aan SEO doet, hoe hoger je in deze resultaten komt te staan, en hoe meer bezoekers je naar je website kunt trekken.

Conversie optimalisatie

Wat volgt?

Je hebt meer verkeer en meer bezoekers naar je website, maar hoe moet het verder? Meer verkeer is een goed begin, maar zolang er geen conversies uit komen heeft het nog niet veel zin. Wij kunnen je daarom helpen bij de volgende stap: conversie optimalisatie. Door het gedrag van je bezoekers te analyseren kunnen we alle knelpunten traceren en aanpassingen doorvoeren waardoor je bezoekers begeleid worden en beter kunnen vinden wat ze zoeken. Hierdoor krijg je uiteindelijk én meer bezoekers én meer conversies.

Webshop op maat
SEA
Wil je graag kennismaken?
Of wil je gewoon meer weten over ons en de manier waarop wij (samen)werken?
Let’s app! whatsapp 06 209 389 03