Totaalpakket

Het betreden van de online markt is een hele uitdaging waar vaak meer bij komt kijken dan je denkt. Je hebt een professionele website nodig (als je die nog niet hebt) met misschien nog wel een nieuw logo en een verzorgde huisstijl en dan begint het hele proces pas. Dan wordt het zaak om bezoekers te genereren en conversies te behalen. Met een totaalpakket van M&S Solutions wordt je bij elke stap geholpen en werken we met je samen aan het behalen van online succes.

Totaalpakket
Websites die werken

Design en inhoud

Wij zorgen er voor dat je online aanwezigheid er gelikt, verzorgd en professioneel uitziet. En dat niet alleen: wij zorgen ook voor een optimale gebruikerservaring voor je bezoekers. In samenwerking met jou zorgen we voor relevante en goed opgebouwde inhoud, welke met plezier door je (potentiële) klanten gelezen wordt en hen goed informeert over de producten en diensten van jouw bedrijf. En dan begint het echte werk: bezoekers genereren en conversies behalen.

SEO en SEA campagnes

Online marketing

Met campagnes in de velden van Search Engine Optimization en Search Engine Advertising zorgen we voor een optimale vindbaarheid van jouw website, producten en diensten. Zo zorgen we ervoor dat je zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van zoekmachines komt te staan, zodat meer mensen op je website terecht komen. Door de inhoud van je website te optimaliseren zorgen we ervoor dat je bezoekers hier goed begeleid worden en precies weten wat jouw bedrijf voor hen kan betekenen.

Ontwikkeling en onderhoud proces

Ontwikkelen en onderhouden

En daar houdt het niet op. Wij blijven nieuwe content creëren voor je website, zodat je bedrijf zich altijd blijft ontwikkelen en de naamsbekendheid altijd blijft groeien. Daarnaast analyseren we het gedrag van je bezoekers en passen we de inhoud van de website daar op aan, waarbij we streven voor de beste gebruikerservaring die je (potentiële) klanten zich maar kunnen wensen en een optimalisatie van je conversieratio. Ook verzorgen we de aanwezigheid van je bedrijf op social media, zoals Facebook, Twitter en Google+, waar we je nieuwe content ook publiceren, zodat je bedrijf een nog betere herkenbaarheid krijgt.

Optimaal online succes

Online succes

En wat is dan de volgende stap? Als alle campagnes lopen en je online aanwezigheid verzorgd is, blijven we graag met je samenwerken om nieuwe content toe te voegen, je webpagina’s te blijven verbeteren en je conversieratio te blijven optimaliseren. Zo gaan we samen de uitdaging aan en zorgen we ervoor dat jij online succes behaalt met jouw bedrijf!

Huisstijl
Website laten maken
Wil je graag kennismaken?
Of wil je gewoon meer weten over ons en de manier waarop wij (samen)werken?
Let’s app! whatsapp 06 209 389 03