Webshop op maat

Het aantal mensen dat online winkelt groeit maar door en door. Er staat dus een hele grote groep klanten op je te wachten in de online wereld! Steeds meer bedrijven maken hier gebruik van en beginnen een webshop, wat betekent dat de concurrentie ook steeds doorgroeit. Het belang van een professionele en geoptimaliseerde webshop is daarom groter dan ooit.

Woocommerce Magento Google shopping campagnes

Webshop op maat
Groot klantenbereik

Een groter klantenbereik

M&S Solutions helpt je bij het bereiken van deze grote groep potentiële klanten door een webshop te ontwikkelen die makkelijk te navigeren en conversiegericht is. Met een professionele uitstraling en een gebruikersvriendelijke ervaring zorgen wij ervoor dat je klanten met plezier naar je webshop gaan. Zo zorg je er ten eerste voor dat je bestaande klanten eenvoudiger je producten aan kunnen schaffen, en ten tweede dat je klantenbereik enorm wordt uitgebreid.

 

Webshop op maat

Een webshop op maat

Elk bedrijf heeft een andere boodschap, maar de missie blijft in essentie hetzelfde: conversies behalen. Het is daarom belangrijk om een webshop te ontwikkelen die aansluit op de boodschap en uitstraling van jouw bedrijf, terwijl er ook rekening gehouden wordt met de optimalisatie van de shop. Wij bouwen dan ook altijd een webshop in over met jou, zodat deze perfect aansluit bij jouw bedrijf. Vervolgens zullen wij ervoor zorgen dat deze optimaal navigeerbaar en bereikbaar is.

 

Ontwikkeling en onderhoud

Ontwikkeling en onderhoud

Als webshopontwikkelaars zorgen wij ervoor dat je webshop geschikt is voor PCs, tablets en mobiele telefoons, zodat je vanaf elk medium goed bereikbaar bent. Aan de achterkant van de webshop bouwen wij een WordPress CMS, waarmee je zelf producten toe kunt voegen en je webshop kunt blijven ontwikkelen. Natuurlijk kun je dit ook aan ons overlaten! Wij zorgen er dan voor dat je webshop altijd up-to-date blijft en zich altijd blijft doorontwikkelen.

Optimale website

En nu dan?

Je hebt een optimale website en webshop en je bent er helemaal klaar voor om klanten te ontvangen en te helpen. Maar dan moeten ze wel naar je toe komen natuurlijk. Daarom is de volgende stap het genereren van bezoekers. Misschien heb je al een bestaande klantenkring en hebben je producten en diensten al een hele goede reputatie, maar er staat een nog grotere groep potentiële klanten op je te wachten! Wij kunnen je helpen deze klanten te bereiken met behulp van verschillende SEO-, SEA- en content marketing campagnes.

Bekijk hier wat we voor je kunnen betekenen bij het maken van een webshop
Website laten maken
SEO
Wil je graag kennismaken?
Of wil je gewoon meer weten over ons en de manier waarop wij (samen)werken?
Let’s app! whatsapp 06 209 389 03