Website op maat

Het belang van een professionele website wordt tegenwoordig nog vaak onderschat. De meeste bedrijven snappen wel dat een goede online zichtbaarheid en aanwezigheid essentieel is, maar denken nog steeds dat het een kostenpost zonder rendement is. Een goed opgebouwde website met een goed design, de juiste inhoud en een gebruikersvriendelijke ervaring verdient echter altijd zijn investering weer terug door een uitbreiding van je klantenkring en daarmee meer conversies.

Wij maken websites met worpress en magento

Websites die werken
Websites die werken

Websites die werken

Daarom bouwen we bij M&S Solutions websites die werken; websites die professionaliteit uitstralen en waar je klanten met plezier op rond navigeren en direct kunnen vinden wat ze zoeken. Al jarenlang werken we aan het vinden van de ideale mix tussen design en techniek, wat leidt tot de mooiste én de best werkende websites. In ons portfolio vind je een aantal van onze designs terug, dus neem gerust een kijkje.

Website op maat

Een website op maat

Er zijn veel opties en mogelijkheden bij het maken van een website. Het is daarom belangrijk om goed voor ogen te hebben wat je precies met je website wil bereiken. Wil je dat je klanten op een gemakkelijke manier met jou in contact kan komen? Wil je de naamsbekendheid van jouw onderneming vergroten? Wil je jouw producten via de online markt verkopen? Misschien wil je dit allemaal wel. Wij gaan graag met je in gesprek om al jouw wensen te bespreken en deze te vertalen naar een website op maat.

Een goede start met websites

Een goede start, maar dan?

Een goed werkende website is een goede start, maar hoe moet het vervolgens verder? Eigenlijk is een goede website pas het begin. Vanaf het moment dat je website ‘live’ gaat, moet je beginnen met het genereren van bezoekers. Dit hoef je niet zelf te doen, want ook hierin staan we voor je klaar. Door middel van verschillende marketingtechnieken kunnen we je helpen met het bereiken van jouw doelgroep en het behalen van conversies.

Ontwikkeling en onderhoud

Ontwikkeling en onderhoud

Als echte specialisten zorgen wij ervoor dat jouw gloednieuwe website geschikt is voor PCs, tablets en mobiele telefoons. Zo ben je vanaf elk medium goed te bereiken. Aan de achterkant van de website bouwen wij een WordPress CMS, waarmee je zelf je website kunt onderhouden en aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf teksten, afbeeldingen en pagina’s toevoegen. Natuurlijk kun je dit ook aan ons overlaten. Wij zorgen er dan voor dat je website altijd up-to-date is en dat er relevante content geplaatst wordt.

Bekijk hier wat we voor je kunnen beteken bij het opzetten van een website
Totaalpakket
Webshop op maat
Wil je graag kennismaken?
Of wil je gewoon meer weten over ons en de manier waarop wij (samen)werken?
Let’s app! whatsapp 06 209 389 03