Ben je druk in de voorbereiding op een beurs? Dan kan een beursstand natuurlijk niet ontbreken! Met een beursstand kun je op de door jou gewenste manier de boodschap van jou en jouw bedrijf naar voren brengen, nog voor je iemand hebt gesproken. Een beursstand zorgt er dus voor dat je met jouw bedrijf op een leuke manier kunt opvallen.

Makkelijk op én af te bouwen

Op een beurs heb je vaak maar beperkt de tijd om de boodschap die jij wilt overbrengen, uit te dragen. Met een beursstand kun je op de beurs een eigen plekje creëren. Een plek die ervoor zorgt dat bezoekers graag naar jou toekomen. Vervolgens kun jij weer je verhaal kwijt. Omdat je vooral hier de energie in wilt steken, is het belangrijk dat de beursstand makkelijk op én af te bouwen is.

In veel soorten en maten

Hoe groot jouw beursstand dient te zijn, is afhankelijk van een aantal voorwaarden. Hoe groot wil je bijvoorbeeld zelf dat de stand is? Hoeveel ruimte krijg je van de organisatie van de beurs? Aan de hand van dit soort informatie kun jij de beursstand (laten) samenstellen die je graag wilt meenemen.

Beursstands van Megavista

Het bedrijf Megavista uit Assen ontwikkeld al sinds jaar en dag beursstands in allerlei verschillende formaten en met verschillende lay-outs. Samen met jou denken de medewerkers van dit bedrijf na over hoe de ideale beursstand voor jouw bedrijf eruit komt te zien. Aan de hand van de wensen die jij hebt (of juist niet) weten ze vaak al een prachtig design te maken.

De lay-out van een beursstand

Ook over de lay-out dient natuurlijk goed nagedacht te worden. Een aantal vragen die belangrijk zijn bij het bepalen van een lay-out van een beursstand, leiden vaak tot het beste design. Zo is het van belang om na te denken over welke kant van de beursstand mensen bij langs lopen en welke meubels hier het beste bij kunnen worden ingezet.

Advies op maat

Twijfel je over de juiste afmetingen van de beursstand? Heb je vragen over een bepaalde lay-out die jij in gedachten hebt? Neem dan gerust contact op met Megavista! Zij helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste materialen voor jouw beursstand. Zo weet je zeker dat je straks op een leuke manier kunt opvallen op de beurs.