Een prachtige webshop voor verschillende soorten bouwmaterialen. Wanneer je wilt klussen ga je al snel naar een bouwmarkt, maar dit kan ook gewoon online, dat laat JanJP in ieder geval wel zien.

Groot assortiment bouwmateriaal

JanJP is een webshop voor bouwmaterialen. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd op materiaal voor buiten in de tuin en voor het dak. Algemene materialen zoals verschillende soorten beplating kan je natuurlijk overal wel voor gebruiken. Door het grote assortiment kan iedereen klusser bij JanJP terecht voor alle materiaal benodigdheden om zo snel aan de slag te kunnen.  

Naast los bouwmateriaal worden er voor iets minder handige klusser of de klussen met wat meer tijd, ook complete bouwpakketten aangeboden voor bijvoorbeeld een carport of schuur. Zo hoef je zelf niet alle materialen bij elkaar te zoeken. Je krijg alles zo geleverd dat jij direct bezig kan. 

Bouwmateriaal geleverd

Het voordeel aan een online bouwmateriaal winkel is natuurlijk dat je materiaal gewoon aan de deur geleverd wordt. Je hoeft zo niet zelf te gaan slepen of een aanhanger te huren wanneer de planken weer eens te lang zijn voor je auto. Iedereen in Nederland kan van deze service genieten want er wordt gewoon landelijk geleverd. 

Montage hulp

Naast een groot aanbod aan bouwmateriaal staat de webshop ook nog eens vol met handige tips en instructies voor de verschillende materialen zodat elk project tot een succes kan lopen. Er zijn vrij korte tips over verschillende soorten hout die geschikt zijn. Daarnaast zijn er ook uitgebreide instructies over montage van grote projecten.

Samen met Ram

Omdat JanJP een online bouwmateriaal leverancier is wordt naambekendheid moeilijker. JanJP werkt daarom samen met Ram online marketing om zo hun webshop tot een succes te brengen. Door samen te kijken naar mogelijkheden kunnen steeds meer mensen genieten van top kwaliteit bouwmateriaal aan de deur.