Hout van houtenbouwmaterialen.nl heeft een groot assortiment aan bouwmateriaal voor alle bouwprojecten. Naast een prachtige fysieke winkel waar klanten gerust hun aankopen kunnen doen gaat de verkoop bij hun ook online via hun prachtige webshop.

Offline en online

Vaak wil je producten toch even kunnen zien voordat je ze wilt kopen, dit kan dan ook. Maar voor iedereen die iets meer gemak wil en niet van plan is om zelf te gaan slepen met bijvoorbeeld een lading planken, kun je ook gewoon online bestellen. 

Bouwmaterialen kiezen

Alles wat je nodig kan hebben voor een bouwproject is verkrijgbaar en eenvoudig te vinden op de website. Je kan zowel online als offline vinden wat je nodig hebt om de klus te kunnen klaren. Naast het grote assortiment is al het tuinhout van hout en bouwmaterialen ook nog eens verantwoord en duurzaam. 

Bouwmaterialen en inspiratie

Online gaat praten over bouwmateriaal met medewerkers en het zien van het materiaal natuurlijk niet zo makkelijk. Toch kun je op de website genoeg inspiratie op doen door uitgebreide productbeschrijvingen en hun eigen blog. In hun blog artikelen komen verschillende bouwprojecten naar voren die je eens kan proberen. Alle benodigdheden kan je natuurlijk gewoon bij Houtenboumaterialen.nl krijgen.

Ook online bekend

Niet iedereen denkt er direct aan om online bij bouwmaterialen te bestellen. Het is daarom erg belangrijk voor hun dat hun bestaande klanten en mogelijke nieuwe klanten dit wel direct als mogelijkheid zien. Door online marketing hoopt Houtenbouwmterialen.nl Nieuwe klanten bekend te maken met het online bestellen van bouwmateriaal. Daarnaast willen zij  het wat makkelijker maken voor hun bestaande klanten. Bestellen blijft toch wat makkelijker dat zelf sjouwen.