Of je nu op zakelijk gebied of thuis de show wil stelen: als je écht de aandacht wil trekken, dan kies je voor een kartonnen design. Dit duurzame, betaalbare materiaal leent zich geweldig voor de mooiste versieringen, creatieve ontwerpen en functionele displays. Je kunt gerust groots uitpakken: hoe groter jouw design, hoe beter! Wij vertellen je alles over dit veelzijdige materiaal en laten je met 4 creatieve ideeën zien hoe jij je bedrijf of idee op een unieke manier onder de aandacht kan brengen.

De voordelen van karton in een notendop

Kies je voor designs van karton, dan denk je niet alleen aan je portemonnee, je denkt ook nog eens aan het milieu! Dit lichtgewicht materiaal is namelijk makkelijk te recyclen en laat zich met enige voorzichtigheid keer op keer opnieuw gebruiken. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes, die in slimme constructies ook tot oersterke constructies opgebouwd kunnen worden. En door het te laten bedrukken, kan je er een uniek tintje aan meegeven.

  • Betaalbaar product
  • Eenvoudig op maat te snijden of vouwen
  • Duurzame keuze: goed te recyclen
  • Licht van gewicht, dus makkelijk te (ver)plaatsen
  • Tot ijzersterke constructies op te bouwen
  • Gemakkelijk te bedrukken met ieder ontwerp

4 creatieve ideeën met kartonnen designs

Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Op zoek naar leuke ideeën waar je kartonnen ontwerpen voor kunt inzetten? Voor zakelijk gebruik én voor gebruik thuis hebben we een aantal creatieve ideeën voor je verzameld. Laat je inspireren en zie waar je kartonnen designs allemaal voor kunt gebruiken!

1) Een uniek en duurzaam relatiegeschenk

Eens in de zoveel tijd is het een goed moment om je relaties een presentje te sturen. Wat dacht je van een duurzaam kartonnen ontwerp voor jouw volgende relatiegeschenk? Stuur ze een unieke kroonluchter, een 3D dierenkop voor aan de muur, of een grappige kartonnen schaal. Door het in een doe-het-zelf pakket op te sturen, laat je jouw relaties bovendien lekker knutselen en is het relatiegeschenk makkelijk via de normale post te versturen. Zo bespaar je ook nog eens op verzendkosten!

2) Bezoekers de weg wijzen

Krijg je regelmatig dezelfde vraag in jouw winkelpand en moet je klanten keer op keer de juiste kant op wijzen? Zorg dan dat je de vraag voor bent, en laat mooie kartonnen bewegwijzering maken! Dit kan in de vorm van een simpele kartonnen pilaar, maar ook in de vorm van een poort of klassieke wegwijzers. Of pak groot uit met een XL reclamezuil! Er is altijd een creatieve manier om jouw gasten de juiste kant op te wijzen.

3) Een beursstand of showroom inrichten

Sta je binnenkort op een beurs met jouw bedrijf, of moet je een showroom inrichten? Ook dan zijn kartonnen designs ideaal om voor wat aankleding te zorgen. Plaats containers met het product wat je wil verkopen, of trek de aandacht met opvallende vormen en ontwerpen. Met karton maak je gemakkelijk veel volume en ziet jouw showroom of beursstand er direct wat aanlokkelijker uit. Zeker weten dat je meer mensen kunt verwelkomen en dat ze onder de indruk zijn van je presentatie!

4) Gezelligheid aanbrengen met de feestdagen

De feestdagen zijn de tijd van het jaar waarin je gezelligheid wil aanbrengen met versieringen en aandacht wil besteden aan de sfeer in de ruimte. Ook dat is heel goed mogelijk met kartonnen designs! Laat bijvoorbeeld kartonnen kerstbomen bedrukken, of plaats sfeervolle hangers met daarop jouw kerstgroet. De mogelijkheden zijn eindeloos! En niet alleen met Kerst zijn extra versieringen een leuk idee: ook met Pasen, of met Valentijnsdag kunnen kartonnen ontwerpen voor extra gezelligheid zorgen.

Jouw unieke ontwerp tot leven brengen

Heb je het perfecte idee voor je kartonnen design, maar geen idee waar je moet beginnen om het tot uitvoering te brengen? Daar zijn ze bij Megavista dan weer heel erg goed in. Vertel hen hoe jouw ontwerp eruit moet komen te zien, dan kunnen ze het voor een kleine meerprijs perfect voor je opmaken. En als je wel ervaring hebt met het opmaken van het design, kunnen ze jouw ontwerp snel naar wens realiseren!

Meer inspiratie bij Megavista

Wil je graag meer ideeën opdoen voor jouw kartonnen design? Bekijk dan op de site van Megavista eens de verschillende voorbeelden van kartonnen designs in hun assortiment. De mogelijkheden zijn legio en alle ontwerpen kunnen bedrukt worden met ieder denkbaar design! Natuurlijk denken ze graag met je mee en helpen ze je ook als je nog niet helemaal weet welke kant je op wil. Laat jouw kartonnen design maken door Megavista, dan kies je zeker weten voor kwaliteit en voor de beste service!