Binnenkort een evenement, zoals een beurs, een bruiloft of een themafeest? Steel dan de show qua decoratie en leuk de boel op met levensgrote cutouts van karton! Een unieke manier om alle bezoekers aan het lachen te maken – of misschien wel te laten schrikken! Iedereen kan op de foto met zijn of haar held en je hebt direct de aandacht van iedere bezoeker. Kartonnen cutouts kunnen tegenwoordig zo realistisch gemaakt worden dat je twee keer met je ogen zult moeten knipperen – staat daar nou een bord of een echt persoon?

Offline en online marketing tot de max

Host je wel eens een marketing event, dan zul je dit als geen ander weten: de mix tussen online én offline marketing vormt de absolute sweetspot voor de promotie van jouw merk. Natuurlijk wil je online zichtbaar zijn, maar hoe leuk is het als echte bezoekers zichzelf online laten zien met een cutout die mede mogelijk gemaakt wordt door jouw merk? Offline vormt een lifesizer dus een leuke gimmick, maar koppel je er een online winactie aan, dan zul je ook online zorgen voor zichtbaarheid van deze stunt!

Het perfecte cadeau voor een groot fan

Natuurlijk is een lifesizer niet alleen maar in te zetten voor commercieel gebruik. Want als een persoonlijk cadeau zijn ze minstens zo leuk! Verras een vriend, familielid of collega eens met een levensgrote cutout van hun idool. Bijvoorbeeld met hun verjaardag of met een jubileum: hilarische foto’s gegarandeerd! De jarige of jubilaris mag de cutout van zijn of haar held daarna natuurlijk mee naar huis nemen en kan nog maanden, jaren van dit leuke cadeau genieten!

Makkelijk vervoeren en hergebruiken

Een voordeel van kartonnen lifesizers is dat ze licht van gewicht en makkelijk op te bouwen zijn. Een staander erachter, en klaar is kees! Kies je voor kwalitatief golfkarton, dan kun je grotere displays ook eenvoudig dubbelklappen: makkelijk als je ze wil vervoeren en nog eens wil gebruiken! Daarnaast is karton eenvoudig gedetailleerd te bedrukken: een hoge kwaliteit print zal de levensechtheid van je cutout alleen maar ten goede komen.

  • Simpel montagesysteem
  • Eenvoudig meenemen en verplaatsen
  • Dubbel te klappen voor nog makkelijker vervoer
  • Goed te bedrukken met hoogwaardige printtechnieken

Ook verkrijgbaar in kunststof of hout

Maar wil jij een cutout die je jaren kan laten staan, of wil je hem misschien ook buiten gebruiken? Dan is het wellicht slim om het karton links te laten liggen en net iets meer te investeren in je standee. Door je cutout te laten maken van forex (een soort kunststof) of hout, blijft hij veel langer mooi en kan hij ook beter tegen weersinvloeden als regen en fel zonlicht. Het overwegen waard als je langer van je lifesizer wil genieten!

Waar kan ik een lifesizer bestellen?

Om je lifesizer zo realistisch mogelijk te maken, raden wij je aan bij een bedrijf te bestellen dat gespecialiseerd is in druktechniek. Alleen zo ga je voor de best mogelijke kwaliteit, en het maximale effect! Een voorbeeld van een partij die zich al jaren specialiseert in cutouts van karton en vele andere materialen is Megavista. Ze kunnen je meer vertellen over de ideale afbeelding en de mogelijkheden om je lifesizer zo echt mogelijk te laten lijken. Neem gerust eens contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken!