Met een kartonnen display kun jij de boodschap van jouw bedrijf op een fantastische manier onder de aandacht brengen. Waar je bijvoorbeeld voor kunt zorgen, is dat het logo van de kartonnen display goed zichtbaar wordt. Met een kartonnen display kun je dus heel mooi opvallen op bijvoorbeeld een beurs, tentoonstelling of in de supermarkt.

Producten van karton

Producten van karton zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Door het uitgebreide aanbod kies jij daarom altijd voor een ‘kartonnen uiting’ die helemaal past bij jouw bedrijf en de visuele boodschap die jij uit wilt stralen. Wat voor soort producten zijn er allemaal? En welke van de kartonnen displays past het beste bij jouw doeleinde? Daarover willen we je graag meer vertellen in deze blog.

Meerdere voordelen

Het aanschaffen van één of meerdere kartonnen displays kent meerdere voordelen. Het belangrijkste voordeel, namelijk het laten zien van jouw bedrijf, hebben we al even benoemd. Er zijn echter meer voordelen verbonden aan het kopen van een kartonnen display. Denk bijvoorbeeld aan het lichte gewicht van een kartonnen display. Bovendien zijn de vormen van kartonnen displays gemakkelijk aan te passen naar uw wens.

Erg gemakkelijk in gebruik

Een kartonnen display is erg gemakkelijk in gebruik en ook makkelijk mee te nemen. Dankzij het lichte gewicht, kan een display mee worden genomen naar bijvoorbeeld een beurs, tentoonstelling of andere gelegenheid waarop je de display wilt kunnen laten zien. Dat doet niets af aan de boodschap die je met jouw display wilt laten zien, die kan namelijk groots naar voren komen!

Uitgebreid aanbod

Op het gebied van kartonnen displays kun je bij Megavista terecht voor een zeer divers en uitgebreid aanbod. Denk bijvoorbeeld aan kartonnen kasten, stoelen of krukjes of zelfs een loungeset. Ook voor toonbankdisplays of grotere kartonnen displays, ook wel standee displays genoemd, ben je bij Megavista uit Assen aan het juiste adres.

Advies op maat

Door het uitgebreide aanbod kan het zijn dat je twijfelt over welk soort kartonnen display jij het beste kunt gaan gebruiken. Bij Megavista helpen de medewerkers jou graag bij de zoektocht naar het meest geschikte promotiemateriaal! Welke kant je ook op wilt met jouw kartonnen displays, bij Megavista maken ze het in orde.