Je kent ze waarschijnlijk voornamelijk uit bioscopen: de grote kartonnen promoborden die op zichzelf kunnen staan en zo op een unieke manier aandacht vragen voor een product – of film, natuurlijk. Heb je er wel eens aan gedacht om zoiets zelf voor je promotionele activiteiten in te zetten? Waarschijnlijk had je nooit bedacht dat zo’n display iets voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen, of dacht je dat het veel te duur zou zijn. Niets is minder waar! Met standee displays zet je een statement neer dat je publiek niet snel zal vergeten. Wij vertellen je hoe je er slim gebruik van maakt!

Je product op een unieke manier onder de aandacht brengen

Waar jouw organisatie zich ook in specialiseert, het succes van je product is afhankelijk van zichtbaarheid op de juiste plaatsen. Mensen nemen je product bewust of onbewust in zich op als je het op tactische plekken onder de aandacht brengt, en ze zullen eerder voor een product kiezen dat er aanlokkelijk uitziet: fysieke displays spelen hier nog altijd een grote rol in. Plaats je een kartonnen display op een strategische plek, dan kan het publiek niet om jouw product of initiatief heen en krijgt jouw bedrijf de promotie die het verdient!

Insta-waardige marketing

Niet alleen voor promotiedoeleinden, maar ook voor andere marketingdoeleinden kan een standee display een absolute publiekstrekker zijn. In deze tijd waarin social media het hoogtij viert, kun je ook met offline marketing jouw publiek online bereiken! Laat mensen met jouw display op de foto gaan en zet jouw business op de kaart, bijvoorbeeld met Instagram-winactie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook dit begint met een display waar mensen van onder de indruk zijn en ook echt mee op de foto wíllen.

De voordelen van standee displays

Omdat standee displays over het algemeen volledig gemaakt zijn van bedrukt golfkarton, zijn ze ondanks hun grote formaat enorm licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen. Daarnaast is golfkarton voordelig te produceren, dus ook de grotere displays zijn nog altijd zeer betaalbaar! Gebruik je het display even niet, dan laat het zich gemakkelijk opvouwen en opbergen. Het is dus flexibel in te zetten promotiemateriaal, dat je keer op keer opnieuw kunt gebruiken!

Breng je eigen ontwerp tot leven

Naast het standaard platte cinema display komen standee displays tegenwoordig in veel meer verschijningsvormen. Zo kun je er eenvoudig je eigen draai aan geven! Denk aan bijzondere 3D-vormen, maar ook aan handige extra’s als een geluidselement, folderhouder of plek voor een ingebouwd beeldscherm. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Bestel je een display bij Megavista, dan kun je zelf je eigen unieke artwork aanleveren. En ben je niet thuis in visueel ontwerp? Dan kun je dat tegen een kleine meerprijs ook uit handen geven. Zo breng je jouw display tot leven op de manier die bij jou past!

De mooiste standee displays vind je bij Megavista

Interesse in een standee display? Laat je voorlichten over de mogelijkheden bij Megavista. Zij zijn dé specialisten op het gebied van kwalitatief promotiemateriaal! Online krijg je al een goede indruk van de verschillende standee displays die je kunt laten maken. Maar als echte specialisten in hun vakgebied denken ze graag met je mee wat jouw idee of product het beste naar voren brengt!

Contact opnemen

Wil je graag promotiemateriaal laten maken, maar kan je wel wat hulp gebruiken in het uitwerken van je idee? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Megavista. Neem gerust contact met ze op, dan kunnen ze je altijd helpen. Of ga bij ze langs in Assen en bespreek jouw wens onder het genot van een goede kop koffie!