De caravan blijft een populaire optie voor vakantie. Of je nu rondreist of graag op een camping blijft, de caravan is een goede keuze. Recreama denk hier precies hetzelfde over. Via de website en showroom bieden zij niet alleen caravans aan, maar geven zij ook tips over hoe je het beste op vakantie kunt gaan.

showroom en occasionplein

Net als een klassieke dealer heeft Recreama ook een eigen showroom en occasionplein waar alle modellen in rust bekeken kunnen worden. Of je nu voor het nieuwste model wilt gaan of een oudere met een zacht prijsje, beide kun je hier vinden.  

Recreama biedt een zeer ruim aanbod caravan occasions en heeft daarnaast een showroom met nieuwe modellen. Hier is een aanbood van vijf verschillende topmerken. Via de website is een overzicht van alle merken makkelijk te zien, maar voor echt advies kan ook altijd nog langs gaan.

Caravan onderhoud

Bij Recreama is het hele plaatje compleet. Je kunt hier niet alleen terecht voor de caravan zelf, maar ook voor onderhoud en schade. Met een eigen werkplaats en aansluiting bij de Bovag en Focwa is er zekerheid op het gebied van onderhoud en schadeafhandeling. 

Online caravan shoppen

Het zoeken naar de perfecte caravan is hier nog makkelijker. Zonder naar de showroom toe te gaan kun je al een kijkje nemen in het aanbod van Recreama. Door een goed vindbare website kan Recreama niet alleen dit aanbod aan meer mensen laten zien, maar ook hun andere mogelijkheden op gebied van verhuur en onderhoud. Je kan hier dus echt een totaalplaatje halen. Het is wel zo makkelijk dat het zelfs nog online kan. Als je meer advies op maat wil of die mooie caravan even van binnen goed wil bekijken wordt het online toch wat moeilijker en zul je toch echt naar de showroom toe moeten gaan.