Er zijn vele manieren om op een creatieve manier reclame te maken voor jouw bedrijf. Een reclame uiting kan op verschillende wijzen worden uitgevoerd en zorgt ervoor dat jij de boodschap van jouw bedrijf op een fantastische wijze vorm kunt gaan geven. Eén van die manieren is het gebruik van een toonbankdisplay.

Wat is een toonbankdisplay?

Een toonbankdisplay is een kleine display van karton. Deze kan op bijvoorbeeld een balie staan, maar ook goed dienst doen naast de kassa, op een toonbank of op een bureau. In die zin is een toonbankdisplay dus multi-inzetbaar. Toonbankdisplays worden ook wel ‘baliedisplays’ genoemd.

Voordelen toonbankdisplay

Een toonbankdisplay kent verschillende voordelen, waarvan een aantal hierboven al even de revue zijn gepasseerd. Het grote voordeel van een toonbankdisplay is natuurlijk dat je jouw bedrijfsboodschap op de juiste manier kunt presenteren. Andere voordelen zijn onder andere dat een display voor op een toonbank gemakkelijk te monteren is en dat ze vaak uitstekend gecombineerd kunnen worden met flyers, folders, visitekaartjes en ander promotiemateriaal.

Displays van Megavista

Eén van de aanbieders van toonbankdisplays, is Megavista uit Assen. Dit bedrijf kan jou op verschillende manieren helpen aan promotiemateriaal en displays voor bij jou op de toonbank. Het bedrijf staat erom bekend dat het maatwerk kan produceren. Dat wil dus zeggen dat voor ieder vraagstuk dat jij hebt omtrent promotiemateriaal, een passende oplossing kan worden geboden.

Uitgebreid aanbod

Door de jaren heen zijn er ontzettend veel toonbankdisplays ontwikkeld, waardoor je altijd voldoende keuzemogelijkheden hebt. Wat voor soort balie, toonbank, kassa of ander meubelstuk hebt waarop je de display wilt laten zien, het kan vrijwel altijd geregeld worden. Bovendien kun je dit soort displays tegenwoordig gemakkelijk online, vanuit je luie stoel, bestellen.

Advies op maat

Door het grote aanbod kan het natuurlijk zijn dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Twijfel je over welke soort display het meest geschikt is voor het vertonen van de boodschap van jouw bedrijf? Dan kun je altijd contact opnemen met de specialisten van Megavista! In overleg met jou kunnen deze professionals dan het best geschikte promotiemateriaal selecteren voor jouw doeleinde.