Trek de aandacht met prachtige design dozen

Trek de aandacht van je klanten en/of andere relaties met prachtige design dozen, bedrukt in de stijl van jouw bedrijf of jouw project. Een standaard vierkante of rechthoekige doos valt niet op, maar een bedrukte flessendoos, een achthoekige doos of een doos in de vorm van een appel wél! Wat dacht je bijvoorbeeld van de FEFCO 0217, FEFCO 0350, FEFCO 0351A, FEFCO 1717, een lunchbox, een unieke flessendoos, een verstelbare doos of een appeltas? Allemaal unieke vormen, gemaakt van karton, perfect om de aandacht van jouw relaties te trekken.

  • Duurzaam en recyclebaar
  • Veel verschillende vormen en afmetingen mogelijk
  • Producten waar je écht mee opvalt
  • Bedrukkingen in alle stijlen mogelijk

Relatiegeschenken die iedereen onthoudt

Een relatiegeschenk is pas écht effectief als het onthouden wordt en net dat ene extraatje heeft. De juiste verpakking speelt daarbij een ontzettend grote rol. Daarom zijn er tegenwoordig naast de standaardverpakkingen ook design dozen beschikbaar, in andere vormen dan je gewend bent, die daardoor extra opvallen.

Ontzettend veel vormen mogelijk

Design dozen zijn in veel verschillende vormen beschikbaar. Een goede dozenproducent met de juiste technologische middelen tot zijn beschikking weet dozen op zo’n manier te produceren dat haast iedere gewenste vorm mogelijk is, waardoor de doos perfect aansluit op het doel dat je met de doos wil bereiken.

Bedrukkingen in eigen stijl

Een design doos weet met een bijzondere vorm al de aandacht te trekken. Maar om het plaatje compleet te maken, is een goede bedrukking nodig. Een bedrukking in de huisstijl van jouw bedrijf, bijvoorbeeld. Of compleet in thema van het project waarvoor je de design dozen wilt gebruiken. Dit is allemaal mogelijk wanneer je jouw design aanlevert bij een goede dozenproducent. De meesten kunnen zelfs ondersteunen bij het ontwikkelen van het design.

Duurzame reclame

Duurzaamheid is altijd al een belangrijk speerpunt geweest, maar tegenwoordig geldt dit nóg meer. Daarom is het belangrijk dat de producten waarmee jij jezelf op de kaart zet ook duurzaam en recyclebaar zijn; anders doet het eerder afbreuk aan je brand dan dat je het opbouwt. Design dozen zijn gelukkig op enorm duurzame manieren te produceren.

Vind meer informatie en inspiratie bij Megavista

De design dozen van Megavista zijn duurzaam, recyclebaar en beschikbaar in veel verschillende vormen en afmetingen. Daarnaast zijn ze bedrukbaar met eigen ontwerp of reclame, waarbij er ook mogelijkheid is voor ondersteuning in het ontwerp. Bekijk direct de mogelijkheden!