Als ondernemer en marketeer wil je jouw merk of product onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Dit kun je op veel verschillende manieren doen. Eén daarvan is het verspreiden van materiaal onder jouw potentiële klanten en/of huidige relaties. Door ook de verpakkingen hiervan met digitale print te laten bedrukken benut je deze vorm optimaal. Maar waar kies je dan voor?

Ter inspiratie delen wij 11 ‘specials’ van print and packaging expert Megavista! Lees deze blog of ga meteen naar de website van Megavista om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Waarom kiezen voor de specials van Megavista?

Met behulp van digitale print laat jij een indruk achter bij jouw potentiële klanten of huidige relaties. Je kunt hiermee immers jouw huisstijl en boodschap eenvoudig verspreiden! Waarom is dit interessant? Met producten voorzien van jouw huisstijl en boodschap:

 • maak je een professionele indruk
 • ben je herkenbaar en onderscheid je je van anderen
 • beïnvloed je de ontvanger

Heb je voor ogen wat je wilt uitstralen en welke boodschap je over wilt brengen? Dan kun je deze in al je uitingen verwerken. Ook in het verpakkingsmateriaal van jouw relatiegeschenken, promotiemateriaal en andere producten dus! Daarom delen we 11 voorbeelden van Megavista, namelijk de specials:

Verpakkingen

Binnen de specials van Megavista vind je verschillende verpakkingen, geschikt voor allerlei producten. Al deze verpakkingen kun je naar wens laten bedrukken met digitale print. Zo kun je voor veel producten, zoals cadeaus, samples en ander promotiemateriaal, de volgende dozen gebruiken:

kubusdoos

De kubus doos

promotiedoos

De promotiedoos

Nu zijn dit nog aardig standaard verpakkingen. Je kunt ook voor een originele vorm kiezen die meteen een unieke indruk achterlaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
lunchbox

De lunchbox

appeltas

De appeltas

kartonnen koffer

De kartonnen koffer

Displays

Met een kartonnen display verzend en vervoer je jouw producten niet alleen, je stelt ze hiermee ook aantrekkelijk tentoon. Zo kun je ze zelf gebruiken op een evenement of in een winkel, maar vergroot je ook de kans dat een klant of relatie de uiting langer bewaard. Zo kan diegene de display bijvoorbeeld op het bureau of in de vensterbank neerzetten. Voorbeelden van zulke displays zijn:

 • het bureaubakje
 • de flessen doos en houder
 • de verstelbare doos
 • de dispenserbox

Overige specials

Twee andere populaire producten die niet mogen ontbreken vallen niet zozeer onder verpakkingen en displays, of misschien juist wel onder allebei. Dit zijn:

draagdoos flessen

De draagdoos voor flessen

laden doos

De laden doos

De draagtas voor flessen is een aantrekkelijke manier om twee of drie flessen wijn of andere drank in mee te geven. Een leuke manier om een relatiegeschenk persoonlijk te maken. De laden doos daarentegen kun je voor allerlei verschillende kleine producten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan sample materiaal of klein promotiemateriaal, zoals bureauaccessoires. Je kunt het zo gek niet bedenken! De laden doos is namelijk op maat te bestellen.

Standaard dozen bedrukken

In deze blog deelden we 11 unieke verpakkingen, maar er is nog veel meer mogelijk bij Megavista. Zo vind je voor ieder product een passende verpakking die jouw boodschap uitdraagt. Standaard dozen die Megavista voor jou bedrukt zijn:

 • dozen met deksel
 • vouwdozen
 • design dozen
 • open dozen
 • brievenbus dozen

Waarom kiezen voor Megavista?

Ben je op zoek naar een partner voor digitale print die snel is én topkwaliteit levert? Dan zit je bij Megavista goed. Dankzij de nieuwste printers en inkt zorgen zij voor digitale prints die uitzonderlijk lang mee gaan. Daarnaast vindt het hele productieproces ‘in huis’ plaats, waardoor jouw bestelling al binnen één werkdag klaar kan zijn! Ben jij een marketeer, ontwerper, standbouwer, winkelier of andere professional op zoek naar de mooiste offline uitingen? Dan kies je voor Megavista.

Contact opnemen

Heb je nog vragen of wil je je laten adviseren op het gebied van digitale print? Neem dan contact op met Megavista. Bel ze gerust op doordeweekse dagen óf stuur een e-mail met je vragen. Ze staan je graag te woord!

megavista